دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

اتحادیه اروپا: همه اعضا موظف به اجرای حکم دستگیری نتانیاهو هستند

پیتر استانو سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای با اشاره به حکم دادگاه بین‌المللی کیفری (ICC) در خصوص دستگیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: همه اعضای اتحادیه اروپا موظف به اجرای حکم دستگیری بنیامین نتانیاهو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 29
کد خبر: ۲۶۴۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیتر استانو سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای با اشاره به حکم دادگاه بین‌المللی کیفری (ICC) در خصوص دستگیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: همه اعضای اتحادیه اروپا موظف به اجرای حکم دستگیری بنیامین نتانیاهو هستند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، استانو با بیان اینکه همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا نسبت به اجرای حکم دستگیری نتانیاهو تعهد دارند، اظهار کرد: اعضای این اتحادیه به شدت به عدالت کیفری بین‌المللی و مبارزه با معافیت از مجازات متعهد هستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اتحادیه اروپا از دادگاه بین‌المللی کیفری و اصول مندرج در اساسنامه رم که این دادگاه بر اساس آن اصول تاسیس شده است، حمایت می‌کند.

سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا همچنین با تاکید بر حمایت این اتحادیه از اصل استقلال و بی‌طرفی دادگاه بین‌المللی کیفری، افزود: مأموریت این دادگاه پیگرد جدی‌ترین جنایات بر اساس قوانین بین‌المللی است و تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا که اساسنامه رم را تصویب کرده‌اند ملزم به اجرای احکام بازداشت صادر شده از سوی این دادگاه هستند.

دیوان بین‌المللی کیفری «لاهه» روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد.

این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت یک مقام صهیونیست را صادر می‌‎کند. / ایرنا

کلمات کلیدی: اروپا نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار